В львівській газеті Експрес почали регуляно зявлятись матеріали, які кидають тінь на Свободу,в яких вона зображена не з найкращої сторони
Статті:
""Свобода" проти церкви"
"Пиятика на честь Павлюка"
"Шлагбаумом - від народу"
"Нова атака на Писарчука"
Ви щось з ними не поділили?
Не дуже вірится, що це все проплачено Садовим, ПР або іншою політсилою
лісоруб
Написане:
20 березня 2011, 18:45
Колись СНПУ і Експрес існували в одному приміщенні. Журналюги час від часу відгрібали за діло і просто для профілактики. Там давня неприязнь. Експрес явно далеко стоїть від націоналізму і бабоси отримує від інших господарів.
Марибор
Написане:
20 березня 2011, 22:16
лісоруб написав:
Експрес явно далеко стоїть від націоналізму і бабоси отримує від інших господарів.
Але він так само далеко стоіть і від влади, в них навіть проблеми були з нею і вони судилися з прокуратурою
таксист 20-11 написав:
не боїться в дзеркало дивитися той хто не боїться.
то зрозуміло, і критика теж потрібна, але в деяких випадках вони писали упереджені статті, наприклад стаття "Свобода проти церкви" - в ній висвітлили проблему тільки з одного боку, не надали коментарів від Свободи для повного роз'яснення ситуації, а лише від певних громадських діячів
лісоруб
Написане:
21 березня 2011, 16:35
Жиди.
Марибор
Написане:
23 березня 2011, 00:02
Хто?
Цікаво, чи в новому номері будуть ще статті:)
Марибор
Написане:
24 березня 2011, 21:01
Є:)
Марибор
Написане:
17 червня 2011, 15:19
-
лісоруб
Написане:
17 червня 2011, 17:28
ВО СВОБОДА допомагає ПР. Так своїми проукраїнськими діями вона допомогла ПР відмазатися від митного союзу. Вони (ПР) мають козир на руках, що Україна і українці не бажають москаля. Не бажають красную ганчірку бачити поряд з Державним Прапором. А ПР в свою чергу допомагає ВО СВОБОДІ зачистити Україну від красной савєтской камуни.
Скоро Крим стане областю. І так один одному допомагаючи можна потрохи рухатися вперед.
Чи ведуть бесіди ПР і ВО СВОБОДА? Так, скоріш за все ведуть. А з ким має розмовляти ПР? З гнилими, зкурвленими і опущеними бютами і нашими українами? Та вони їх презирають. Тому що прекрасно знають шо то за публіка в реалі. В ПР зібралася братва, яка перемогла в розборах, стрєлах та інших тьорах з нєпонятками. І притому залишилися живі. Тому ці пацани з підерасньою розмовляти не будуть. Вони їх будуть лише вчити і мочити.
ПР може терти лише з рівними з собою. Які під ними не ходять. ВО СВОБОДА єдина партія яка послідовно виступає за Україну і не має боків(сильних темних плям). При тому вона має владу в Галичині. Тому ПР буде спілкуватися в даний час лише з ВО СВОБОДА. Інших достойних противників вони не бачать і не знають. Коли всі націонал-імпотенти з бютів, рухів, ну сиділи і тряслися, після приходу Яника до влади, ВО СВОБОДА почала боротися. Вірніше вона не переставала боротися.
Йдемо дальше. Чи використовують ПР і ВОС один одного? Так використовують. Якшо мене запитають кого я хочу бачити в другому турі проти Яника? Я скажу Тягнибока! Як він туди пройде мені однаково. Тягнибок у другому колі-це реальна популяризація націоналізму. Як і виступи членів ВО СВОБОДА на телеекранах і медіа власниками яких є члени ПР. Чому так? Просто ПР не хоче під маасковского брата лягати, але не може відкрито про це говорити.
Якшо ПР зачистить комуну-це добре. Якшо звільнить Україну від брехливих зкурвлених бютів, наших україн і їх сателітів- це також не погано. Навіть дуже добре для України. За все потрібно нести відповідальність.
І наостанок. Можна розмовляти зі всіма, можна брати кошти від всіх даючих і недаючих. Головне, щоб після цих дій не мінялася стратегія і ідеологія партії. ВО СВОБОДА свою справу знає добре. І своєї лінії поведінки не міняє. Так в чому тут проблема? В гнилій моралі? Чи жаба деяких націонал дєрьмократів і ліберастів задавила.
Шугай
Написане:
17 червня 2011, 22:19
лісоруб написав:
ВО СВОБОДА допомагає ПР. Так своїми проукраїнськими діями вона допомогла ПР відмазатися від митного союзу. Вони (ПР) мають козир на руках, що Україна і українці не бажають москаля. Не бажають красную ганчірку бачити поряд з Державним Прапо.........
Як завжди, прямісінько в десяточку. Настільки гарно сказано, що навіть добавити нічого.
Марибор
Написане:
18 червня 2011, 21:56
лісоруб написав:
Не бажають красную ганчірку бачити поряд з Державним Прапором. А ПР в свою чергу допомагає ВО СВОБОДІ зачистити Україну від красной савєтской камуни.
приймаючи при цьому закон прочервоні тряпки?це така "допомога"?
лісоруб написав:
Чи ведуть бесіди ПР і ВО СВОБОДА? Так, скоріш за все ведуть.
...Чи використовують ПР і ВОС один одного? Так використовують. Якшо мене запитають кого я хочу бачити в другому турі проти Яника? Я скажу Тягнибока! Як він туди пройде мені однаково. Тягнибок у другому колі-це реальна популяризація націоналізму. Як і виступи членів ВО СВОБОДА на телеекранах і медіа власниками яких є члени ПР...
...Можна розмовляти зі всіма, можна брати кошти від всіх даючих і недаючих...
Так в чому тут проблема?
Проблема в тому, що з однієї сторони оце все - і бесіди, і використання, і виступи на каналах та ін., а з іншої - заяви типу "викинемо синьожопу банду з Укрїни". Якісь подвійні стандарти виходять.Ви вже визначітся - або одне, або інше.Бо якось нелогічно виходить
Шугай
Написане:
19 червня 2011, 00:18
Марибор написав:
Бо якось нелогічно виходить
Схоже ти навіть і близько не зрозумів про те, що написав лісоруб. Нема на то ради.
ворог-народу
Написане:
19 червня 2011, 00:32
Лісоруб
Цитата:
І так один одному допомагаючи можна потрохи рухатися вперед.
Можна рухатись, можна -- вперед. Дуже хотілось би, аби рухатись, та ще вперед. І щоб ця взаємодопомога була очевидною не лише керівництву партії, а й низовим ланкам та непартійним прихильникам.
І варто пам"ятати, чим обернулась співпраця німецьких нацистів та німецьких же комуністів у тридцяті роки минулого сторіччя. А саме --розгромом більш залежної ланки, якою виявились комуністи. І бути пильним.
_________________ Герб свободи -- знак питання! (Є. Лєц)
школяр
Написане:
19 червня 2011, 01:36
ворог-народу написав:
Лісоруб
Цитата:
І так один одному допомагаючи можна потрохи рухатися вперед.
Можна рухатись, можна -- вперед. Дуже хотілось би, аби рухатись, та ще вперед. І щоб ця взаємодопомога була очевидною не лише керівництву партії, а й низовим ланкам та непартійним прихильникам.
І варто пам"ятати, чим обернулась співпраця німецьких нацистів та німецьких же комуністів у тридцяті роки минулого сторіччя. А саме --розгромом більш залежної ланки, якою виявились комуністи. І бути пильним.
А почуття гумору у Вас видалене за узгодженням з партією, чи ми і цей момент прогавили?
_________________ "Ні для Холодного Яру, ні в Холодному Яру полону нема." Ю. Горліс-Горський.
ворог-народу
Написане:
19 червня 2011, 09:12
Школяр:
Цитата:
А почуття гумору у Вас видалене і т. ін
Тож я просто не знав, що всі ці дописи -- хєрня та сцяки, з яких варто лише сміятись!
_________________ Герб свободи -- знак питання! (Є. Лєц)
школяр
Написане:
19 червня 2011, 12:32
ворог-народу написав:
Школяр:
Цитата:
А почуття гумору у Вас видалене і т. ін
Тож я просто не знав, що всі ці дописи -- хєрня та сцяки, з яких варто лише сміятись!
Значить, усе гут! )))
_________________ "Ні для Холодного Яру, ні в Холодному Яру полону нема." Ю. Горліс-Горський.