|
Автор |
Повідомлення |
пан Суворий
|
Написане:
12 жовтня 2011, 15:50 |
 |
http://www.vatra.org.ua/nashi-klasyky/olena-teliha-partachi-zhyttya.html - сама стаття.
Наскільки ці ідеї можна застосувати на сьогоднішній день?
Бути майстром життя на сьогодні (перші думки про це) - означає бути відстороненим від суспільства. Тобто совість і думка в злагоді, "репутація" незаплямована, проте можливості обмежені, ти забутий всіма!
Бути таким або іншим залежно від ситуації - тьфу!
І от думка шукає виходу, відповіді, а її не видно... |
_________________ Лиш Ти моя! І я один для Тебе! |
|
|
Цой
|
Написане:
12 жовтня 2011, 17:55 |
 |
Дякую!Варто прочитати.
Сподобалось:
Цитата: |
Цивільну відвагу мав Міхновський. Під час якогось процесу, де він виступав як оборонець з блискучою промовою, до нього підійшов Володимир Короленко, один з наймодніших московських письменників того часу, адорований тодішнім суспільством, по походженню українець, із висловами захоплення і простягнув свою руку, щоб познайомитися. Міхновський не розтанув від проміння сонця слави пануючої нації і – сховавши свою руку за спину – коротко і ясно заявив: «я зрадникам свого народу руки не подаю», чим глибоко образив Короленка. Щоправда, лагідне оточення обурювалося таким нетактовним захованням Міхновського, але і вони пізніше визнали, що Короленко часто вертався до цього випадку і почав цікавитися українськими справами. |
|
_________________ Не будь слугою,в паничі не лізь
і долі кращої не знайдеться на світі! |
|
|
|
|