Купа книжок, статей, фільмів німецькою і російською мовами на теми расології, язичництва, "антисемітизму", історії, слов"янства та багато всього іншого.
Востаннє редаговано: Моргенштерн (05 вересня 2017, 12:17), редаговано 2 раз
Жора Волин
Написане:
14 жовтня 2011, 20:38
Щось мені підказує що цю тему потруть. :)
БАРАБАС
Написане:
14 жовтня 2011, 22:04
Жора Волин написав:
Щось мені підказує що цю тему потруть. :)
Навіщо ? Якщо читач цього сайту вміє відрізняти правду від імперських міфів - кілька "вєлікорусскр-славянско-язичєскіх" порцій брєду йому просто не будуть цікавими.
А от деякі книжки там є дійсно цікавими. Я, наприклад, прочитаю Юргена Графа, Альберта Шпеера, Йозефа Геббельса, Петра Хомякова ( з останнім якось довелось спілкуватись особисто - вцілому досить позитивна людина, хоч і москаль :)).
Тож - наснаги вдумливому читачеві.
_________________ Свобода - тверда як меч. Або вона у тебе є, або тебе нема.
Моргенштерн
Написане:
15 жовтня 2011, 18:11
Цей сайт аж ніяк не є "Імперським", він скоріше сайт близький до т.зв. руських неімперських і відверто антирадянських націоналістів (таких як Шіиропаєв, Хом"яков, Лев Прозоров). Але там дійсно багато всього. Як у всілякій бібліотеці - багато книжок, а там вже нехай кожен підбирає на свій розсуд. Кому Прозоров, кому Геббельс, кому барон Евола або мудрий француз Ален де Бенуа. Для всіх знайдеться.
Моргенштерн
Написане:
24 жовтня 2011, 08:11
Дуже цінний на мій погляд текст - уривок з книжки американського правого філософа Френсіса Паркера Йокі "Хаос або імперія" (1948 р.), автора на пострадянському просторі, на жаль, майже невідомого.
ЮНГЕР, ЕРНСТ. ВІДХІД В ЛІС. ЗБІРКА ДЛЯ ДУХОВНО-ПОЛІТИЧНИХ ПАРТИЗАН
Ця книга при її першій появі в 1951 році була сприйнята як програмна праця революційного консерватизму, або також як «збірка для
духовно-політичних партизан». Разом з робочим і невідомим солдатом Юнгер представив тут третій модельний вигляд, партизана,
який на відміну від обох інших належить до «тут і зараз». Ліс – це місце опору, де нові форми свободи використовуються проти
нових форм влади. Під поняттям «партизана», «того що перейшов у ліс», Юнгер приймає старе ісландське слово, що означало людину, оголошену поза законом, який демонструє свою волю для самоутвердження своїми силами: «Це вважалося чесним і це так ще й сьогодні, всупереч всім банальностям». Переклад з німецької. На російській мові публікується вперше!
Перекладено з російського. Адміністрація.
---
Треба було, мабуть, ілюстрацію не з радянськими партизанами, а з УПА поставити, але це не від мене вже залежало. :))
Непогана книжка, взагалі.
Тут цікаво, що Юнгер вважає, що людина, яка загинула навіть за неправильну мету, все рівно є героєм. Ну, взагалі, непогано написано, хоча на початку дещо суховато.
Герман Биллунг
АЛЬБЕРТ ЛЕО ШЛАГЕТЕР – ГЕРОЙ НЕМЕЦКОЙ ОСВОБОДИТЕЛЬНОЙ БОРЬБЫ
(корисно і з історичної, і навіть, мабуть, з практичної точки зору - як робити спротив, коли і зовнішні вороги проти тебе, і власна держава тебе не підтримує і продає)
Дитрих Эккарт
БОЛЬШЕВИЗМ ОТ МОИСЕЯ ДО ЛЕНИНА
Диалог между Адольфом Гитлером и мной
Дуже корисна невелика книжечка, яка, зокрема, показує ставлення Гітлера до християнства і чітко відокремлює Христа від вітхозавітного юдаїзма. Є чудові аналогії і геніальні передчуття, іноді навіть не віриш, що це написано майже 90 років тому.
Ця книга зроблена на основі щоденникових записів і статей зі Східного Фронта відомого письменика і журналіста італійця Курціо Малапарте. Цікавої і спостережливої людини. В першій частині описуються військові дії німців в Молдові і Україні в 1941 році, в другій - облога Ленінграда в 1942 році.
Редаговано: Моргенштерн (05 вересня 2017, 12:20)
Так Собі
Написане:
16 травня 2013, 10:28
Скільки євреїв було під час битви біля Сталінграда? Бо дуже то мене муляє. Йду я чай пити. Ви, пане Моргенштерн, що вечорами п'єте?..
_________________ Мій край живе духмяним цвітом:
Черешні, терен, алича...
Він молодіє на очах
Весняним змістом-динамітом.
Мій край, Волинь і Україна
Пульсують волею життя
І дишуть спрагою звитяг,
Святого вибуху нетліну.
Моргенштерн
Написане:
16 травня 2013, 10:30
З якого боку?
У італійців і румунів євреї не підлягали, до речі, жодним обмеженням, і нормально служили в армії.