Правда про події в Одесі, яку замовчує російська пропаганда: сепаратисти в Одесі також з Будинку профспілок стріляли і кидали
запалювальні коктейлі в майданівців під будинком, і сепаратисти наносили в Будинок профспілок горючий мотлох для барикад, без якого ніколи би пожежа в Будинку профспілок не була би такою сильною:
http://palamars.livejournal.com/6529.html
_________________ В нас клятва єдина і воля єдина,
Єдиний в нас клич і порив:
Ніколи, ніколи не буде Вкраїна
Рабою московських катів!
Востаннє редаговано: Слав (20 лютого 2015, 12:38), редаговано 2 раз
Сьогодні у Одесі перебуває Олег Тягнибок. Якщо хтось зможе з ним зв'язатись, слід передати йому, щоб якось знайти спосіб захистити дівчат. Що ще - я не знаю.
_________________ "Боже Великий Єдиний! Нам Україну храни!
Якщо ці самі прізвища гуглити, то можна побачити, що колоради їхні та інші прізвища наших патріотів виставили на інших своїх сайтах, щоб пізніше шукати їх та мститися. Треба людей попередити.
_________________ В нас клятва єдина і воля єдина,
Єдиний в нас клич і порив:
Ніколи, ніколи не буде Вкраїна
Рабою московських катів!
БАРАБАС
Написане:
06 травня 2014, 06:42
оскільки Одеса вже тут, то нову тему створювати не буду.
Трохи мінімального аналізу тої жахливої події від Кавказ-центру :
Цитата:
В Одессе использовали тот же отравляющий газ, что и в Норд-Осте
вважаю, що ця інфа потребує негайного максимального розповсюдження в усіх "проблемних" регіонах. Та й в РФії, де Кавказ-центр давно і міцно заблокований.
_________________ Свобода - тверда як меч. Або вона у тебе є, або тебе нема.
Зустрічі Тягнибок повинен не в центрі й на Волині проводити!!!
А на Донбасі й на Слобожанщині!!!
Треба терміново проводити роботу з мешканцями Подоння й Кубані.
Бо просто плакати хочеться, коли бачиш: серед тих, кого опізнали, дуже багато мають прізвище -енко!!!!!!!!!
А це нещастя на прізвище Корнієнко у відео в першому повідомленні теми мао того, що має козацьке прізвище - так ще й говорить з сильним українським акцентом.
До слова, це той Рибін, який на пряме запитання, чий Крим, відповідав “Крим наш”. А на запитання, наш, це чий, відповідав “Наш – це наш”. А з усього контексту того, що говорив, випливало, що наш – це російський. І тут демонстративно російською відповідає, хоча українською володіє. Закон він обстоює і дуже переймається правоохоронцями. А Дацюк скрізь нині оповідає байки про зговір влади і правих. Зговір влади є, але зовсім не з правими, а з сєпарами.
Дана Виноградова говорить те, про що всі думають, але не говорять вголос. А між іншим, з огляду на те, що Дана зазвичай говорить на акціях, вона надзвичайно обережна особа, зайвого не говорить, громадськість не збурює. Та скоро і каміння заволає, щоб упасти на голови потвор.
До слова, це той Рибін, який на пряме запитання, чий Крим, відповідав “Крим наш”. А на запитання, наш, це чий, відповідав “Наш – це наш”. А з усього контексту того, що говорив, випливало, що наш – це російський. І тут демонстративно російською відповідає, хоча українською володіє. Закон він обстоює і дуже переймається правоохоронцями. А Дацюк скрізь нині оповідає байки про зговір влади і правих. Зговір влади є, але зовсім не з правими, а з сєпарами.
Дана Виноградова говорить те, про що всі думають, але не говорять вголос. А між іншим, з огляду на те, що Дана зазвичай говорить на акціях, вона надзвичайно обережна особа, зайвого не говорить, громадськість не збурює. Та скоро і каміння заволає, щоб упасти на голови потвор.
Відпустили в Одесі - тому, що відпускають скрізь.
Як саме технічно забезпечується це відпускання, - несуттєві деталі. Очевидно. що замовленя на певне вирішення проблеми в різних судах, по всій Україні - потребує куратора, координації на рівні Києва, і адміністрації президента. Бо тільки він керує судами, звільняє - призначає, підвищує платню, формує комісії.
Я би розглядав це відпускання в комплекті з новою спробою протягти "особливий статус", і з підготовкою до нових виборів.
Вальцман купує лояльність ригів, показує їм, що він з ними - по один бік барикади, разом з Кацапстаном, проти Майдану, добровольців, волонтерів, проти української України.
Як висловилася сьогодні, здається, на погоджувальній раді, Луценчиха, "Окруїна". Я здивувався, тричі переслухав - нє, точно, "Окруїна". В мене нема цензурних коментарів. Можливо, це вона, за Фройдом, ляпнула один їз чоловікових жартів. Що теж, кагбе, символізує...
Знов синхронізовано кишенькових речників, всі в один голос хвалять нікому невідомий "закон про реінтеграцію", ну, точнісінько, як нове плаття короля. Чому їм ця аналогія не спадає на думку? Можливо, у цих ідиотів не було бабусі, і ніхто їм не читав казки.