В голосуванні більшості за Порошенко, я і далі дуже сумніваюся.
За Порошенка проголосували 9 857 308 із 35.5 мільйонів виборців - менше 28%.
Тому вибори в один тур - лохотрон в законі. Але найголовніше, що крайнього не найдеш.
То може й не треба шукати крайнього, а гнати всіх без права повернення???
_________________ Досить відповідати за злочини і гріхи влади! Вимагаймо щорічні референдуми про довіру усім, кого ми обираємо.
Леонід Шокало
Написане:
07 липня 2014, 22:50
Панове форумчани!
Уже кілька днів сидить в моїй голові якийсь хробак, і шепче: „Не слухай його, не слухай!”. Він має наувазі президента і його позицію стосовно статусу мови найбільшої нацменшини на території УКРАЇНИ. Питає мене (ніби я радник президента): „Він що, не бачить, що простому люду „до лампочки” всілякі статуси? А ті негідники, які цим переймались, насправді затоптали у болото той статус, зриваючи і топчучи УКРАЇНСЬКИЙ ПРАПОР, за який пролита кров не одного покоління українських патріотів. Вони самі відправили той статус у смітник історії, коли підняли свої хижі руки із зброєю проти УКРАЇНСЬКИХ вояків, патріотів, мирних жителів із українською душею, на дітей і немічних старців. УКРАЇНСЬКА МОВА ПОНАД УСЕ!!!” Що сказати тому червячку?
_________________ "Боже Великий Єдиний! Нам Україну храни!
Ліна
Написане:
07 липня 2014, 23:18
Леонід Шокало написав:
Панове форумчани!
Уже кілька днів сидить в моїй голові якийсь хробак, і шепче: „Не слухай його, не слухай!”. УКРАЇНСЬКА МОВА ПОНАД УСЕ!!!” Що сказати тому червячку?
Що він не черв'ячок, а голос народу. А "голос народу - голос Божий". Це голос людей, які за Україну з її мовою зазнавали утисків і поклали життя. Я також вважаю, що ці "благі наміри" - пастка. І нема чого гратися словами: "державна" для всіх, "офіційна" для регіону . Офіційна мова в європейській практиці - та сама державна.
Хай там що, а державі слід в рамках програми "роззомбування" здійснювати українізацію Донбасу (і не тільки). І в цьому можна досягнути успіху, якщо зникнуть місцеві царки, яким українська, мов кістка в горлі.
Слава Ісусу Христу! Слава Україні! Хай живе вільна Україна!