Потопаючий молиться-Господи ,врятуй мене.
Раптом,поруч пропливає човен-потопаючий у нього не хоче залазити,а каже я чекаю,коли мене Бог врятує.
Потім пропливає другий човен-ситуація повторююється.
Потопаючий йде на дно,тобто тоне і звертається до Бого-чого ти мене не врятував?
А Бог відповідає-я тобі два човни посилав.
А чому тільки два?
Та тільки я ... і тільки на форумі послав значно більше човників:
Тож спочатку дочекайтесь твердих обіцянок
Про щорічний референдум з оцінками владі.
Хто не хоче обіцяти тих не обирайте -
Бо вони йдуть не про спільне, а про власне дбати!
Уявіть собі, що на марафонський забіг допустили учасників на велосипедах ... мотоциклах ... позашляховиках ... геліокоптерах ...
Стоп, стоп, стоп - ТАКОГО БУТИ НЕ МОЖЕ! - заспокоїте себе.
Та як не може, як на виборчих перегонах таке вже давно є !
Ба навіть не таке, а ще більше:
ЗАХМАРНА ЗАСТАВА більшість учасників навіть до перегонів не допустить!!!
А ТЕПЕР СПРОБУЙТЕ З ПЕРШОГО РАЗУ НЕ ВІДГАДАТИ:
хто ті перегони виграє
і що такі перегони можуть нам дати?
"Виразити недовіру Верховній Раді у повному складі, заборонити їм усім працювати на державних посадах, анулювати стаж, заробіток, статус держслужбовця та всі пільги, нагороди, ступені і звання, що отримані після обрання їх народними депутатами."
Пане Олеже! Усі виборні органи повинні не рідше, як раз на рік звітувати перед своїми виборцями і отримувати оцінку своєї діяльності. При незадовільній оцінці діяльності всі члени виборного органу повинні іти у відставку без права обрання на наступний термін. Нехтування чи формальне ставлення до цієї азбучної норми неминуче веде до узурпації влади керівним органом у будь-якій структурі чи організації.
Щорічні референдуми про довіру обраним органам влади жодним чином не заперечують ні люстрації, ні жодного іншого пункту програми ВО «Свобода», а тільки піднімуть активність виборців і прискорять їх здійснення.