а що Ви вважаєте "несправжніми"?
деякі епізодичні непорозуміння?
Ваню, я знаю, що, зокрема в Австрії на кожен випадок смерті в таборі повинен був приїхати начальник поліції найближчого містечка, оглянути і скласти акт під свою службову відповідальність.
Тому, Вань, гугли, читай, і сам думай - що було і як.
_________________ Свобода - тверда як меч. Або вона у тебе є, або тебе нема.
Дядя Ваня
Написане:
14 червня 2013, 16:16
Та гуглю, фотки дивлюся, найчастіше попадаються - якісь люди, з речами, багато - кудись ведуть. З чумаданами, дітьми.
Хто це такі, і куди їх ведуть?
Дядя Ваня
Написане:
14 червня 2013, 16:19
Або відомі кадри совкової пропаганди - ряди милиць, багато так - я вважаю що милиці залишися після євреїв, яким німці безкоштовно виготовили протези. А злі язики кажуть що їх могли тупо пристрелити через те що з них мало користі.
БАРАБАС
Написане:
14 червня 2013, 16:23
Дядя Ваня написав:
Та гуглю, фотки дивлюся, найчастіше попадаються - якісь люди, з речами, багато - кудись ведуть. З чумаданами, дітьми.
Ваню, не корч ідіота.
Для того, шоб довідатись, справжній науковець спитає - а ХТО веде ?
Дядя Ваня
Написане:
14 червня 2013, 16:30
Цитата:
Ваню, не корч ідіота.
пане Барабасе, Ви скажіть - німці були абсолютно праві відносно євреїв - і закриємо цю тему
або забаньте, Ви з знаєте я не відчеплюсь
доречі тема євреїв на службі у німців не приховується і показується і Спілбергом, і Поланськи, і всіма іншими
БАРАБАС
Написане:
14 червня 2013, 16:36
Дядя Ваня написав:
Цитата:
Ваню, не корч ідіота.
пане Барабасе, Ви скажіть - німці були абсолютно праві відносно євреїв - і закриємо цю тему
або забаньте, Ви з знаєте я не відчеплюсь
Ваня, Гітлер був першим творцем Євросоюзу.
Щоб там жиди не торохтіли, видоюючи з німців гроші, а натомість переселяючи туди зайвих арабів і негрів.
Тому краще всі питання - до них.
І відчепись - читай сам.
Редаговано: БАРАБАС (14 червня 2013, 16:41)
Дядя Ваня
Написане:
14 червня 2013, 16:40
так все-таки, наявність українців серед більшовиків виправдовує злочини сталінізму?
Цитата:
Ваня, Гітлер був першим творцем Євросоюзу.
щоправда дещо специфічного
Цитата:
І відчепись - читай сам.
все, іду читати
Моргенштерн
Написане:
14 червня 2013, 16:44
Чудовий тест для комуністів - в якій Кореї хотіли б жити - в чудово-авторитарній з усіма перевагами, чи прогнившій капіталістичній з усіма недоліками.
-------
Дядя Ваня стГельнув, стГельнув, пГомахнувся. :))
Капіталістична Корея протягом майже 40 років була АВТОРИТАРНИМ режимом з величезною роллю держави в економіці. Її суспільний лад можна назвати національним соціалізмом (який, як відомо не відкидає ніяк приватної власності і капіталістичного прагнення до прибутку).
Такими авторитарними буржуазно-націонал-соціалістичними республіками є всі без винятку Азійські Тигри - Тайвань, Філіпіни, Сингапур, Малайзія (хоча вона не республіка), де-факто такими є і формально комуністичні В"єтнам і Лаос.
БАРАБАС
Написане:
14 червня 2013, 16:51
Дядя Ваня написав:
все, іду читати
Дядя Ваня
Написане:
14 червня 2013, 16:52
Моргенштерн написав:
Дядя Ваня стГельнув, стГельнув, пГомахнувся. :))
Такими авторитарними буржуазно-націонал-соціалістичними республіками є всі без винятку Азійські Тигри - Тайвань, Філіпіни, Сингапур, Малайзія (хоча вона не республіка), де-факто такими є і формально комуністичні В"єтнам і Лаос.
поставим питання по іншому - в якій Кореї СЬОГОДНІ більше демократії, свободи і прав людини?
Моргенштерн
Написане:
14 червня 2013, 20:20
Я не був ні там, ні там, а піндоській пропаганді віри не маю.
Юрген Граф
Написане:
15 червня 2013, 08:14
Дядя Ваня написав:
Це, Ваню, коли жидобільшовики висадили в повітря і спалили центр Києва, знищивши тисячі людей, 50 тисяч киян стали безхатченками. Ось це їх і ведуть з тими пожитками що вони встигли врятувати. Ведуть, напевне, на Лукьянівський вокзал (Центральний також зруйнували жидобільшовики).
_________________ Україна понад усе!
Моргенштерн
Написане:
15 червня 2013, 12:05
Де це був такий? За мотозаводом? Так там же лише вузькоколійка була. Я сам з Лук"янівки.