«Орнаменти, нанесені на одязі, несуть у собі інформаційну вістку про дотримання в нашому біополі певної гармонійної структури, іншими словами, вібраційна спіраль орнаменту надає йому коливальний контур, що узгоджує природні коливання як електромагнітного поля людини загалом, так і окремих її органів з електромагнітним полем Землі, а через нього — з іншими полями Всесвіту»
Шугай.Мені дуже подобаються вишиванки,але одна--коштуе 400-500 гривен а сам шити не вмію...
Цікаво,скільки в вас на заході коштуе десь одна вишивана сорочка?=))
Шугай
Написане:
29 листопада 2009, 21:51
Недавно сестра купила мені вишиту сорочку із візерунком, як на першому зображенні, за 300 грн. В залежності від візерунку і матеріалу сорочки, ціни від 250 до 600 грн.
Недавно сестра купила мені вишиту сорочку із візерунком, як на першому зображенні, за 300 грн. В залежності від візерунку і матеріалу сорочки, ціни від 250 до 600 грн.
Ні, ціна від 100 до 10,000 :)
_________________ Тут все просто - перемагають перші, потім другі, потім знову перші, а потім приходить Чорний...
Олег Тягнибок: Чорний - то страшна людина! (Харків, 28/09/2008)
Бородатий Юрко
Написане:
29 листопада 2009, 22:29
Шукаю програму для переведення любих зображень у вишиванку (клітинку) із зменшенням кількості кольорів. Допоможіть.
Роберг
Написане:
29 листопада 2009, 22:34
Бородатий Юрко написав:
Шукаю програму для переведення любих зображень у вишиванку (клітинку) із зменшенням кількості кольорів. Допоможіть.
"Фотошоп", функція - "шум".
Пані Луся
Написане:
25 травня 2010, 15:37
Бородатий Юрко написав:
Таких програм існує декілька. Багато хто користується програмою Pattern Maker. Пошукайте назву гуглом, знайдете і як скачати, і як крекнути, і де взяти самий крек. Демо-версія від виробника важить 15 Мb, працює 2 дні – за цей термін можна багато чого перегнати у клітинку (будь-яку картинку чи картину). Кількість кольорів можна задати самому. Проблема зі зберіганням результату. Я відправляла його на друк, і ці файли збереглися.
Особисто мені крекнути не вдалося, хоча люди це роблять. Але програму Pattern Maker можна купити (якщо є за що :), вартість близько 100$. Є й трохи дорожча версія, використовується для вишивки швейною машинкою, на цьому вже можна робити бізнес.
А можна зробити ще простіше – зайти на www.gallery.ru, там готових схем море, на будь-який смак.
Треба знайти праворуч слова «Все размеры», клікнути по них, вибрати найбільший розмір, і він завантажиться.
Ще можна у тамтешній пошуковій системі (вгорі екрану) набрати слово «узоры», «орнаменты», «рушник», «вышиванка», і отримати відповідні картинки.
Щасти!
_________________ ...І нехай вони повиздихають, наші вороги!
Редаговано: Пані Луся (05 червня 2010, 00:12)
Люмен
Написане:
03 червня 2010, 18:37
А я собі нарешті зробив вишиванку=)
Майже півроку вишивав...
шляк би мене трафив
Написане:
04 червня 2010, 10:37
Зайшов у крамницю, льняна вишиванка - 520 гривень коштує !
_________________ Наші можливості безмежні, з огляду на нашу бандерівську одержимість. Ірина Фаріон
Шугай
Написане:
04 червня 2010, 18:43
Люмен написав:
А я собі нарешті зробив вишиванку=)
Майже півроку вишивав...
Ти ж на початку теми казав, що вишивати не вмієш??? До речі, ........ ТИ ВМІЄШ ВИШИВАТИ???????????? Я шокований. В тебе аж стільки вільного часу, що ти аж вишивати навчився? А як на рахунок в'язання?
Комбатант
Написане:
05 червня 2010, 13:40
Дійсно, коли я надягаю вишиванку, якась позитивна енергія охоплює мене, щось підбадьорює, покращує настрій. Дива!
_________________ Це - мій народ, якого правди сила ніким звойована ще не була... І не буде!
Марися
Написане:
05 червня 2010, 13:55
Комбатант написав:
Дійсно, коли я надягаю вишиванку, якась позитивна енергія охоплює мене, щось підбадьорює, покращує настрій. Дива!
І навколишні стають добріші і привітніші ( водій маршрутки якось готовий був вести мене у вишиванці безкоштовно:)).
Справді, вишиванка несе могутню позитивну енергію і є способом самоідинтифікації українців.
Гарно виглядають Марші Вишиванок. Львів і Тернопіль хороший почин зробили. Добре би було такі марші й у інших містах проводити.
_________________ ...І нехай вони повиздихають, наші вороги!
Редаговано: Пані Луся (22 червня 2010, 15:10)
Люмен
Написане:
09 червня 2010, 18:48
Шугай написав:
Ти ж на початку теми казав, що вишивати не вмієш??? До речі, ........ ТИ ВМІЄШ ВИШИВАТИ???????????? Я шокований. В тебе аж стільки вільного часу, що ти аж вишивати навчився? А як на рахунок в'язання?
Вже навчився,у мене був гарний вчитель=)
А це не так вже й важко--якщо мати бажання то це дуже легко.